Kies voor een beveiligingscamera

Buitenshuis zijn er heel wat gevaren die op de loer liggen. Als u de deuren en ramen niet goed sluit of als u ondeugdelijk hang- en sluitwerk heeft is er een kans dat ongenode gasten uw woning binnentreden. Dierbare spullen kunnen worden ontvreemd. Vooral als er geen sporen van inbraak zijn, bent u vaak de gebeten hond in dergelijke situaties. Gelukkig bieden wij met onze diensten perfecte inbraakbeveiliging!

Een van de manieren om uw woning onaantrekkelijk te maken voor dieven is camerabewaking. Door middel van een beveiligingscamera worden beelden geregistreerd. Er zijn diverse soorten beveiligingscamera’s zoals een infraroodcamera die ook ‘s nachts haarfijn alles vastlegt. Camerabewaking geeft u inzicht in de gebeurtenissen in en rondom uw pand. We plaatsen zowel in- als outdoorcamera’s. Bij sommige systemen is het mogelijk om tegelijkertijd de beelden te monitoren. Dit is bijvoorbeeld handig als u op vakantie bent en u wilt checken of alles in orde is. Uw beveiligingscamera’s installeren wij in de omgeving Utrecht.

Compleet in slotendiensten

In de regio Utrecht hebben we naam gemaakt in slotenmakersdiensten en aanverwante services. Naast het installeren van beveiligingscamera’s verzorgen wij ook alarmsystemen, hang- en sluitwerk en sleutelservice. Heeft u zichzelf buitengesloten? Dat is vervelend. Ook dan staan we voor u paraat en openen we uw slot op een niet-destructieve wijze. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op.