Zet dierbare spullen achter slot en grendel

U bent zuinig op uw inboedel. Vooral de zaken met emotionele waarde zoals trouwringen, schilderijen en familieservies wilt u graag veilig stellen. Uw dierbare spullen kunnen verloren gaan door bijvoorbeeld brand of inbraak. In vele gevallen ziet u de gestolen waar nooit meer terug. Dat is natuurlijk een zeer vervelende en traumatische ervaring. Voorkom dat uw waardevolle spullen verdwijnen door brand of diefstal.

In Utrecht en omstreken installeren wij kluizen waar u uw kostbare waar veilig in kunt opbergen. Door middel van een cijfercombinatie die alleen u weet krijgt u toegang tot de kluis. De kluizen zijn zo zwaar dat ze niet zomaar meegenomen kunnen worden. Tevens heeft u de keus uit een brandwerende kluis: ook al brandt uw hele woning af, de spullen zitten alsnog veilig achter slot en grendel!

Met onze diensten zit u veilig

Uw huis moet u een veilig gevoel geven. Zorg dat dit zo blijft en houd indringers buiten de deur. Met onze diensten op het gebied van inbraakbeveiliging en sloten zit u veilig. Naast de beveiliging van uw gehele pand middels camera’s en alarmsystemen, is het ook mogelijk om u op kleinere schaal van dienst te zijn. Onze kluizen beschermen uw waardevolle en dierbare spullen tegen diefstal. Wilt u meer weten over onze diensten in Utrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op.